Rösle digitalt stegetermometer. Se fuld størrelse

Rösle digitalt stegetermometer.

Digitalt stegetermometer med 5 års garanti fra Rösle.

Flere detaljer

499,00 kr

Rösle har udviklet et praktisk termometer, der hurtigt og enkelt viser, om stegen, vinen eller babymaden har den rette temperatur - for smagens og mavens skyld.
Der er ikke længere grund til at bekymre sig, om den røde bøf på grillen eller kyllingen i ovnen har den rette temperatur indeni. Eller om hvidvinen i køleskabet har opnået den ønskede serveringstemperatur.
Med et nyt og praktisk gourmet-termometer fra Rösle er det nemlig både hurtigt, og nemt at måle temperaturen. Et stort og tydeligt digitalt display viser den aktuelle temperatur, så det er let at sikre sig et perfekt og velsmagende resultat. Samtidig minimeres risikoen for, at kødet ikke er gennemstegt og dermed kan give mavekneb.
Da Rösle’s gourmet-termometer er nemt og hurtigt at betjene, er det også oplagt at bruge i andre situationer end blot stegning. For eksempel når der skal varmes babymad i mikrobølgeovnen, og temperaturen skal tjekkes, så barnet ikke brænder sig. Også tedrikkere kan med fordel bruge termometret - til grøn te skal det kogende vand være afkølet til cirka 70 grader af hensyn til smagen og teens aktivstoffer.
Rösle’s gourmet-termometer kan måle temperaturer fra -20 til +250 grader. Den høje, øvre grænse betyder, at det er muligt at måle, hvornår temperaturen er oppe på 160-170 grader, som er ideel til olie- og friturestegning.
Termometeret har både stegetermometer og ovntermometer indbygget så du kan holde øje med madens kernetempereatur og ovens temperatur samtidig. Vælg type kød og hvordan du ønsker det stegt så regner termometeret resten ud for dig og alarmen starter når temperaturen er opnået.

  • Kabellængden er 1 m.
  • Displayet måler 1,7 x 4,8 x 15,5 cm.
  • Der er magnet på bagsiden.
  • Rösle gourmet-termometer kan måle temperaturer fra -20 til +250 grader

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter